Şehit Piyade Teğmen Ömer Bağra İlkokulu

Vizyon: Öğrenci ve velilerle bütünleşmiş, eğitim ve öğretim faaliyetleri alanındaki problemleri aşmış, bulunduğu çevrede örnek alınan bir okul haline gelmek

Misyon: Başarılı, kendine güvenen, kendini her alanda geliştirmiş, insanlara karşı saygılı, topluma faydalı bireyler yetiştirmek, bunun için gerekli ortamı oluşturmak için araç-gereçleri temin etmek, eğitim faaliyetlerini düzenlemek, öğrencilere karşılaştıkları problemler karşısında rehberlik etmek, yardımcı olmak ve bütün bu sayılanları denetleyip değerlendirmek

Başarılar: Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasına üçüncülük (Öğretmenler arası turnuva)

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nallikayaio.meb.k12.tr

Adres - Nallıkaya Köyü / Şirvan

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köy halkının geçim kaynakları ormancılık ve geçici köy koruculuğudur. Tarım arazileri çok sınırlıdır. Bölgenin dağlık olması sebebiyle iklim kışları sert geçmektedir. Hava şartları pek olumlu bir görüntü arz etmemektedir. Bulutlu gün sayısı fazladır. Bahar aylarında sebze tarımı yapılmaktadır. Çeşitli meyveler (badem,erik,ceviz) yetişmektedir. Köy özellikle İstanbul, Adana, Mersin’e göç vermektedir.

Adres - Nallıkaya Köyü / Şirvan

Ulaşım Köyün asfalt yolu mevcuttur. Ulaşım köy arabaları (transit/doblo) ile yapılmaktadır. Kış şartlarında ulaşıma kapanan yolları açacak karayolları ekibi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Siirte 54 km, Şirvana 26 km uzaklıktadır.